zbcpto

sunnyleonesexvideo

16 лютого в Україні відзначається День єднання

     Це державна ініціатива, яка була вперше проведена 16 лютого 2022 року згідно з УказомПрезидента України.

     Заходи були встановлені та проведені з метою посилення консолідації українського суспільства та зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.

     Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з’явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. У цей день українців закликали підняти державні прапори на будинках і спорудах. Це свято є символом єдності та солідарності українського народу в обличчі зовнішніх викликів та загроз.

     Президент Зеленський вказав, що це свято має об'єднати українців навколо національної ідеї та висловити протистояння російській пропаганді, демонструючи, що ми — єдиний народ: «Українці мають різний рівень доходів, професію і віросповідання, але всі вони люблять свій дім і хочуть жити в мирі», — зауважив Президент.

    Напередодні Дня єднання в ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» проведені виховна година “Разом ми сила”, під час якої переглянули відео матеріали «… до Дня єднання».

    Прес-центром учнівського самоврядування Центру, у соціальних мережах, в групах здобувачів освіти Центру та їх батьків, розміщена інформація про історію свята, його значення для кожного громадянина нашої країни.

     В рамках відзначення свята Єдності, 16 лютого 2024 року, Лідери учнівського самоврядування ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» прийняли участь у онлайн-заході НМЦ ПТО в Запорізькій області “Інформаційно-просвітницьке рандеву “Перегук часів”.