zbcpto

sunnyleonesexvideo

Семінар - практикум з представниками компанії " Хенкель Баутехнік" (Україна)

        У рамках соціального партнерства Міністерства освіти і науки України і компанії «Хенкель Баутехнік (Україна) у листопаді – грудні 2018 року на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що співпрацюють із компанією, проводяться семінари з використанням матеріалів і технологій CeresitТМ.  5 грудня 2018 року на базі ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» відбувся семінар - практикум для представників будівельних компаній, майстрів виробничого навчання будівельних професій. На семінарі-практикумі були представлені продукти нового покоління CeresitТМ, технологічні особливості їх застосування та інноваційні рішення. Робота  семінару була спрямована за темою: «Особливості застосування та експлуатації матеріалів для гідроізоляції CeresitТМ. Cпеціальні добавки в розчинові суміші. Нові фасадні фарби CeresitТМ»

      Семінар відкрили Сагиров Юрій, менеджер зі збуту, технічний консультант; Пельтек Віталій, директор ТОВ «КОМТЕС-ХХІ» та технічний консультант Мірошник Сергій.

      У заході приймали участь: методист НМЦ ПТО у Запорізької області Немченко М.М.; представники будівельних компаній, майстри виробничого навчання професійно-технічних закладів за професією «Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр».

    На семінарі були проведені майстер-класи технічним консультантом Мірошником Сергієм:

  •  ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ
    застосування сучасної однокомпонентної силіконової мастики СР-30 для внутрішніх та зовнішніх робіт з попереднім грунтуванням СР-29.
    CR-90 полімерцементна гідроізоляція, яка працює за двома напрямками: проникнення та закупорювання.
  • ФАРБУВАННЯ
    Силікат-силіконова фарба нового покоління СТ-46, яка створена на основі СТ-54 (силікатна) та СТ-48 (силіконова) фарб.
  • КЛЕЇ
    Застосування новітнього клею СМ-22 для великоформатних плит, який не дає усадки та має високий рівень тиксотропнності.
  • СУХІ СУМІШІ
    Суха сіміш СХ-15 використовується для анкерування різноманітних елементів та обладнання, має високу адгезію до металу та бетону.

     Учасники семінару мали можливість задати запитання, пов'язані з практичним застосуванням матеріалів CeresitТМта спробувати їх на практиці.

     Обґрунтовані докази  про переваги будівельних матеріалів нового покоління CeresitТМбули розкриті цікаво і змістовно. Компанія в черговий раз підтвердила свій високий професіоналізм в роботі з будівельниками.

     По закінченню семінару всі учасники отримали сертифікати компанії ТОВ з ІІ «ХЕНКЕЛЬ БАУТЕХНІК (Україна)».

Старший майстер ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»
Шаповалова Зоя Борисівна