zbcpto

sunnyleonesexvideo

Cпортивно-масові заходи до Дня фізичної культури та спорту в України

      08 вересня 2023 року в комунальному закладі «Запорізький обласний спортивний ліцей» Запорізької обласної ради відбулися спортивно-масові заходи серед учнівської Дню фізичної культури та спорту в України та студентської молоді, а також урочистості, присвячені.

      У плані заходів – святковий флеш-моб, майстер-класи з різних видів активностей , презентації та показові естафетні змагання «Сoоl Games» та відзначення кращих спортсменів та викладачів системи освіти Запорізької області.

      Під час урочистого відкриття заходу учасників привітали директор департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна, Володимир Лобанов  - голова Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, Юрій Шепель - начальник Запорізького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України , Ольга Стражева— українська гімнастка, олімпійська чемпіонка та директор ліцею Білова Лариса . Вони побажали учасникам заходу фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях, подякували за роботу у такий нелегкий час і також висловили сподівання, що такі заходи допоможуть підняти настрій та трохи відволіктися від повсякденних турбот у цей нелегкий для нашої країни час.

       Серед відзначених кращих  викладачів системи освіти Запорізької області педагогічні працівники нашого центру: Шевцова Алла - керівник фізичного виховання та Попель Олександр - викладач предмету «Фізична культура» ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО».