zbcpto

sunnyleonesexvideo

Спартакіада працівників закладів П(ПТ)О Запорізької області у 2022-2023 н

     Спортивне життя у Запоріжжі потроху, але триває. Нажаль, немає можливості повноцінно проводити змагання серед  здобувачів освіти, адже вони знаходяться на дистанційному навчанні, а багато хто і поза межами міста. Однак спортивну естафету підхопили працівники закладів П(ПТ)О Запорізької області. 17 та 18 травня 2023року у Запоріжжі стартували обласні спортивні змагання серед працівників дванадцяти закладів професійно-технічної освіти. За  цей час команди помірялися силами у змаганнях з шахів, шашок та настільного тенісу на базі ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю», з бадмінтону на базі ДНЗ «Запорізький професійний ліцей автотранспорту» і волейболу на базі ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище».

     Під час урочистого відкриття змагань учасників привітали директор департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна та начальник Запорізького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юрій Шепель, директори закладів П(ПТ)О. Вони побажали учасникам змагань успіхів, подякували за роботу у такий нелегкий час і також висловили сподівання, що такий захід допоможе підняти настрій та трохи відволіктися від повсякденних турбот у цей нелегкий для нашої країни час.

     В змаганнях прийняли участь кращі спортсмени нашого центру. Це майстри виробничого навчання: Шахрайчук Лариса, Пєтухов Євген, Шакалова Олена, Могиленко Марина, Мітрофанова Ніна, Щербина Сергій, викладач - Гладун Леонід, бухгалтер - Пасечнік Олександр, медична сестра - Бредун Лариса.

     Шевцова Алла - керівник фізичного виховання та Попель Олександр - викладач предмету«Фізична культура» ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» прийняли участь у суддівстві змагань з шашок та бадмінтону.

     В змаганнях з бадмінтону майстри виробничого навчання Щербина Сергій зайняв призове ІІІ місце та Мітрофанова Ніна виборола почесне четверте місце.

     В змаганнях з шахів  Пасечнік Олександр виборов почесне четверте місце.

 

 

     

 

 

 

           Всі учасники змагань отримали задоволення від участі у спартакіаді, зустрілися з колегами, друзями  та суперниками.