zbcpto

sunnyleonesexvideo

Українська хустка личить усім!

      

День української хустки  — неофіційне свято, яке відзначається з 2019 року, щорічно 7 грудня з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. 7 грудня святкується також день Катерини, яке є святом на честь Катерини Александрійської — найголовнішим з жіночих свят, бо за віруваннями Катерина є захисницею жіночої долі.

Тож цілком доречним було проведення цього дня виховної години в групі 4.21 ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» саме за такою тематикою. Класний керівник групи Тюріна Т. М. та майстер виробничого навчання Шакалова О. В. розповіли про історію цих свят, а також організували невеликий флешмоб «Зроби фото з хусткою».

       День української хустки почали відзначати за ініціативи вінничанки, депутатки Вінницької обласної ради, Президентки Міжнародного Клубу Успішних Жінок України Людмили Станіславенко. Ініціативу підтримали громадські діячі, актори та успішні жінки з України та усього світу. У 2019 році свято відзначили у Іспанії. Канаді, США, Казахстані, Йорданії, Латвії, Індії та Португалії. Цього ж року Людмила Станіславенко ініціювала проведення Дня української хустки на державному рівні. У рамках відзначення проводяться флешмоби «Зроби фото/відео з хусткою», для дівчат та жінок влаштуються майстер-класи та навчання, як правильно в'язати хустку.