zbcpto

sunnyleonesexvideo

Вебінар "Інтерактивні засоби навчання"

26 вересня науково-методичний центр професійно – технічної освіти Запорізької області провів вебінар на тему  «Інтерактивні засоби навчання». Спікером  вебінару  виступала викладач ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО»     Іващенко С.Г.

Важливим питанням інтерактивних технологій є роль викладача в навчальному процесі, його відносини та співпраця з учнями.    Сучасний викладач враховує можливості та особливості учнів, спілкування з кожним.      

Інтерактивне навчання припускає відмінну від звичної  логіку освітнього процесу: не від теорії до практики, а від формування нового досвіду до його теоретичного осмислення через застосування. Це формує професійні та особисті компетентності. Тому  такі прийоми активного засвоювання , як дискусійні групи, практичні дії, навчання інших мають найвищий показник результативності від 50 до 90 процентів.

При активному навчанні учень активно бере участь у пізнавальному процесі, виконуючи творчі, пошукові, проблемні завдання.

Викладачі та майстри центру активно застосовуютьінтерактивні методи на уроках : робота в малих групах, проблемні лекції, ділові ігри, конференції, семінари, мультимедійні засоби, метод проектів.

 

26.092018                                                 Викладач  Іващенко С.Г.