zbcpto

sunnyleonesexvideo

Кубкові змагання з шашок серед юнаків професійної (професійно-технічної освіти) Запорізької області

           5 квітня 2019 року ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО» на своїй базі проводив кубкові змагання з шашок серед юнаків професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області.

          В змаганнях прийняли участь 11 команд міста Запоріжжя. Спортивний захід пройшов в двох підгрупах, які виявили по 2 кращі команди. Фінал пройшов з командами Запоріжжя та переможців регіональних змагань Мелітополя та Великої Білозірки.

  

         Збірну команду Запорізького будівельного центру представили переможці наших внутрішніх змагань. В першості Будівельного центру прийняло участь 28 учнів. Переможцями стали: Шило Денис, Похилько Іван (група № 5.18), Педак Анатолій (група № 4.17). Всі вони навчаються за професією «Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах».

  

        Наші юнаки виграли в своїй підгрупі та увійшли в фінал обласних змагань. Шосте місце серед 17 команд – це не поганий результат.

        Змагання пройшли на високому організаційному та методичному рівні. Всі учасники змагань,  представники команд відчували теплоту прийому в нашому навчальному закладі. Змагання пройшли швидко, спокійно та організовано, зауважень та протестів не було.

Ми маємо  надію, що наступного року наші команди піднімуться вище по сходинках перемоги!

 

                                                                      Неткал О.Х., керівник фізичного виховання ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»