zbcpto

sunnyleonesexvideo

Спортивно-масовий захід «День здоров’я», присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні.

Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти має добру традицію відмічати День фізичної культури і спорту на початку навчального року. В програмі Олімпійського тижня було проведено: конкурс газет, спортивно-масовий захід  День здоров’я, оформлено інформаційний стенд «Сучасні Олімпійські ігри», конкурс «Веселі старти» за участю учнів різних груп. Учні навчального закладу прийняли участь у флешмобі в ЦПКВ «Дубовий гай». Збірна команда юнаків виступила в турнірі з міні футболу на полях «FITXAUS».

Програма Дня здоров’я біла насиченою та спортивною. Мета заходу: пропаганда здорового способу життя, залучення учнів до постійних занять спортом, виявлення кращих спортсменів в деяких дисциплінах та формування збірної команди ЗБЦ ПТО юнаків та дівчат з легкої атлетики для участі в обласних  змаганнях.

Юнаки приймали участь в сімох видах програми, дівчата – в п’ятьох. В бігу на дистанції 100 м кращі результати показали Бардаченко Люда (9 гр) та Данильченко Женя (8 гр), в стрибках в довжину з місця найкращими були Шарай Вадим (3 гр) та Нечепуренко Дмитро (2 гр) у дівчат 1 місце посіла Бардаченко Люда. В змаганнях з стрибків на скакалці перемогли Настя Стрєлкова (гр 20) та Нечепуренко Дмитро. Метання «довбні» новий вид програми пройшов за переконливою  перемогою Григорія Псюк (гр 2). В змаганнях з підтягування в висі найкращий результат показав Дворецький Максим (гр 8). Він виконав вправу 32 рази – це новий  рекорд ЗБЦ ПТО в цьому виді змагань. Захоплено пройшла естафета 4х100 м. Першими на фініш прийшли серед юнаків маляри, штукатури, а серед дівчат кращими були кухарі, пекарі.

Всього прийняло участь 10 команд дівчат та 11 команд юнаків. На всіх видах змагань зафіксовано 263 учасника.

В програмі Веселих стартів змагалися 2 змішані команди. Вони стрибали, бігали, переносили м’ячі, «будували дім», перетягували канат, показували свої здібності в швидкості, точності, ловкості. Команди виявилися дружніми, емоційними, веселими та жартівливими. Перемогла ДРУЖБА.

Сподіваємося, що цей захід збереже свою традиційність і ще довгі роки буде приносити радість наступним учням ДНЗ «Запорізького БЦ ПТО».