zbcpto

sunnyleonesexvideo

Спадщина Української армії

  

    Кажуть, що історія українського війська невелика, але насправді історичний вік Української армії сягає кількох століть. У важких війнах та сутичок за свободу формувались бойові традиції і вміння, які передались нинішньому поколінню за часів Київської Русі до Другої Світової війни. І сьогодні солдати та офіцери Збройних сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. 

    12 жовтня у ДНЗ «Запорізькому БЦ ПТО» був проведений відкритий захід до дня української армії та козацтва, на яке завітали Начальник Служби Захисту інформації Хортицького РВК −Демченко Павло Сергійович, та Перший заступник командира гаубичного артилерійського девізу 40-ї окремої бригади −Захаров В’ячеслав Леонідович.

    Вони після концертної програми розповідали про їхню службу, які були тяжкості, і про те що навіть на передовій хтось із службових знайшли своє кохання, де і одружилися і живуть. Після закінчення заходу учні підходили и розпитували службових про окремі моменти і розповідали як їхні родичі, друзі, знайомі перебували у зоні АТО.

    І учні і викладачі дізнались щось нове з цього уроку та з розповідей гостей. Тому хочемо всім нашим Центром привітати усіх військовослужбовців із Днем захисника України та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військових днів, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань!