zbcpto

sunnyleonesexvideo

ВЖЕ 40 РОКІВ ЛУНАЄ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК У ДНЗ «ЗАПОРІЗЬКИЙ БЦ ПТО»!

Вже 40 РОКІВ лунає перший дзвоник у ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»

Ось і осінь прийшла до нашого міста: «Де лани широкополі де Дніпро і кручі було видно було чути як реве ревучий». Ось тут на Запоріжжі на правому березі Дніпра у Хортицькому мікрорайоні стоїть красень Державний навчальний заклад «Запорізький будівельний центр професійно технічної освіти» і  першого вересня 2016 року він приймає нове поповнення першокурсників.

Стривожені першокурсники слухали побажання Директора Міхєєва Андрія Андрійовича, молодого викладача Ренгевич Оксани Василівни, майстра з величезним стажем роботи Маркелову Лілію Іванівну.

40 років тому ПТУ-31 почало своє існування, тепер це ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО».  І на свято завітала випускниця першого випуску учнів колишнього ПТУ-31 Куцулим Олена Павлівн, яка ковтаючи сльози, згадувала свій перший дзвоник і любого майстра виробничого навчання Д`яченка Леоніда Івановича. Дякувала усьому педагогічному колективу за науку і професію.

Також гостем нашого свята став учасник АТО капітан, першого заступника командира гаубичного артилерійського дивізіону 40-ї окремої бригади Захаров Вячеслав Леонідович, який палко привітав першокурсників.

Учні ДНЗ «Запорізького БЦ ПТО» для того щоб привітати зі святом першокурсників  підготували пісні, а також від щирого серця виступив танцювальний колектив  ДНЗ «ЗБЦ ПТО».

Відбулося вручення грамот та подарунків учням за спортивні досягнення та навчанні. 

І ось настав хвилюючий момент свята,  лунає перший дзвоник який оповістив про початок сорокового навчального року  і діти привітали вчителів та гостей квітами, і ідуть першокурсники, у мир знань та професіоналізму своєї майбутньої професії. А ми будемо у цьому допомагати.