zbcpto

sunnyleonesexvideo

2021 - рік державних ювілеїв

            2021 рік став ювілейним у новітній історії України. Це рік 25-річчя Конституції нашої держави та 30-річчя її незалежності.

30 років українці – самостійні та вільні на рідній землі, примножують її багатства та не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу.

           Це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, вибороте найкращими синами українського народу.

           Здобувши незалежність, ми заявили про себе як про велику націю, варту посісти гідне місце у світовій спільноті. Тридцяту річницю незалежності України урочисто святкували в усіх куточках нашої держави.

           Відзначали свято незалежності й у Хортицькому районі Запоріжжя. Поблизу палацу культури “Хортицький” для дітей організували майстер-класи, де розповідали про робітничі професії та проводили майстеркласи. Поділилися своїм досвідом та продемонстрували професійні вміння й навички і майстри виробничого гавчання ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти».

 

 

  

 

 

      Також на святі відзначили жителів району, які протягом 30-ти років працюють на благо країни та міста. Серед них вчителі, медсестри, військові, вихователі та працівники промислових підприємств.

     Відзначені були і педагоги ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» Сміренко Л. А. та Тюріна Т. М. Ми пишаємося нашою незалежною суверенною Україною і готові працювати для її розквіту та процвітання!