zbcpto

sunnyleonesexvideo

Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни

     8 та 9 травня в Україні  відзначаються Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни.

     Ці дні присвячені пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старим – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни.

  

    Україна разом з іншими демократичними державами та народами вшановує пам’ять усіх загиблих у роки Другої світової війни, усіх, хто витримав нелюдську ношу війни.

  

     Незгасна людська пам’ять про колосальні жертви Другої світової, про тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл вкотре застерігає світ від небезпеки повторення цієї жахливої катастрофи.

     8 травня 2019 року в Палаці культури «Хортицький» відбувся концерт «Свято миру, свободи, весни!».

      На концерт були запрошені викладачі та учні ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО».

  

      У програмі святкового заходу було багато яскравих, патріотичних номерів, підготовлених творчими колективами палацу культури та району.

      Зі сцени з привітальними словами до присутніх звернулися заступник міського голови Анатолій Пустоваров та голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний. Вони побажали мирного неба, здоров’я та благополуччя.

      Біль і пам’ять, втрати та надія, віра в перемогу та незламність, любов та сльози – концерт викликав багато емоцій, а щирість артистів зробила свято душевним.

      Саме в ці дні гранично ясно, що для країни побажання миру є найголовнішим.

Миру усім нам!