zbcpto

sunnyleonesexvideo

Регіональний конкурс професійної майстерності з професії «Монтажник санітарно–технічних систем та устаткування»

         Вітаємо учнів ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»  Коновалова Святослава та Гензебігеля Сергія, які посіли ІІІ місце, представляючи Запорізьку область у Регіональному конкурсі професійної майстерності.

       

         25 квітня 2019 року в  місті Дніпро на базі ДПТНЗ «Дніпровське вище професійне училище будівництва» відбувся відбірковий тур Регіонального конкурсу професійної майстерності з професії «Монтажник санітарно–технічних систем та устаткування».

         Конкурс проходив у рамках проекту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні», який впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва і ТОВ «Геберіт Трейдінг» та виконується Ресурсним центром ГУРТ за сприяння Міністерства освіти і науки України.

  

          Учасниками конкурсу були представникиДніпровського вищого професійного училища будівництва,  Маріупольського професійного ліцею будівництва, Привільського професійного ліцею, Запорізького будівельного центру професійно-технічної освіти, Черкаського вищого професійного училища будівельних технологій.

  

Бажаємо Святославу та Сергію успіхів та  нових професійних досягнень!!!