zbcpto

sunnyleonesexvideo

Козацька наснага

       Кожного року навесні в мальовничому куточку Запоріжжя, яким є ЦПКВ «Дубовий гай», проходить обласний етап Всеукраїнських спортивних ігор «Козацька наснага». Це не просто спортивно-масовий захід, це свято сили, швидкості, ловкості, мужності та колективізму серед юнаків П(ПТ)О Запорізької області.

       Стало доброю традицією в ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО» готувати наших «козаків» до цих змагань. Не було ще жодного року, щоб у нас не було призових місць.

       До регламенту свята увійшло сім видів спорту за якими змагалися юнаки. Три види швидкісно-силові: такі як підтягування на поперечині (3 місце), естафета «Герць козацьких джур» (4 місце), естафета «втеча полоненого» (4 місце). Чотири види силові: боротьба на пасках, перетягни козака, поштовх гирь, перетягування канату далися нам важче. Там у нас були 6-7-8 місця.

      Загальне сьоме місце це непоганий результат для цієї нашої збірної, де були представники перших та других курсів. Юнаки завірили, що будуть наполегливо тренуватися, щоб наступного року «підтягнути» силові види та зайняти призові місця!

Наші любі «козаки»,  ви продемонстрували своє вміння та велике почуття колективізму!

МОЛОДЦІ! МИ ПИШАЄМОСЬ ВАМИ !

 

                                                                  Неткал О.Х, керівник фізичного виховання ДНЗ "Запорізький будівельний центр ПТО"