zbcpto

sunnyleonesexvideo

Диплом ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО» – старт успішного життя

Вітаємо всіх вас на нашім святі,
Воно і смутком, й радістю дзвенить.

Це свято зрілості і свято розтавання,
І майбуття прекрасна світла мить.

        Підсумком наполегливої праці учнів групи 1.16 за роки навчання в ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО» став захист дипломних робіт з  професії «Кухар; пекар».

        Після захисту дипломних робіт, за доброю традицією, випускникам влаштували свято Останнього дзвоника.

        На урочистій лінійці до випускників звернувся виконуючий обов’язки директора ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» Сергій Володимирович Фоміч, який привітав випускників з закінченням навчання та побажав їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувавши себе в професійній діяльності.

         Були вручені грамоти за високі успіхи в навчанні Буз Карині, Смолягі Валерію та Баклажовій Анастасії.

         Грамоту за активну участь у  суспільному житті центру та групи отримала Смирнова Наталя, грамотами за сумлінне навчання та дисциплінованість були нагороджені Канакі Семен та Шинковенко Єсенія, батькам яких були вручені подяки за виховання.

           Щирі слова подяки від учнів прозвучали для адміністрації центру, всіх викладачів, майстра виробничого навчання Раскевич Людмилі Борисівні, викладачу спецдисциплин та класному керівнику Смиренко Людмилі Анатоліївні,  а також всім,  хто робив перебування в центрі комфортним та затишним.

  

         Для випускників останній дзвоник пролунав щасливо і трошки сумно, адже учні попрощались з рідним Центром і вирушили у самостійне життя. 

Вітаємо всіх випускників щастя та успіхів!!