zbcpto

sunnyleonesexvideo

Конкурс рекламних проектів з іноземної мови «Моя професія найкраща»

       26 березня 2019 року на базі Державного навчального закладу «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» відбувся обласний конкурс рекламних проектів з іноземної мови «Моя професія найкраща» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

       У І етапі конкурсу взяли участь 25 учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Захищали власний рекламний проект 22 учня. Яскраво та піднесено пройшло відкриття конкурсу.

  

          Цікавими і змістовними були доповіді та презентації учнів. Створення позитивної емоційної атмосфери і духовного взаємозбагачення надало можливості кожному учню випробувати себе в умінні захищати власний проект, відповідати на питання членів журі, вести дискусію. В цілому вийшло яскраве свято англійської мови.

  

          ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО» представляла Гугніна Тетяна група 7.18. Разом з викладачем Аратовою Вірою Петрівною, вона яскраво та змістовно представила свою майбутню професію машиніст крана, розповіла про її значення, особливості та перспективи.

Робота Тетяни увійшла в десятку кращих проектів. Вітаємо з цим результатом та бажаємо успіхів та натхнення в подальшій роботі.

                                                               Аратова В.П., викладач іноземної мови ДНЗ «Запорізький будівельний центр ПТО»