zbcpto

sunnyleonesexvideo

Експрес-вікторина «Хто найкращий знавець англійської мови»

     В рамках проведення тижня предметів гуманітарного циклу  06 листопада 2018 року в Державному навчальному закладі «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» відбулася експрес-вікторина «Хто найкращий знавець англійської мови» для  всіх бажаючих, люблячих та знаючих англійську мову.

    Експрес -вікторина проводилась з використанням програми Learningapps, що охоплює різноманітні питання, а саме: з граматики(вживання часових форм дієслів, прийменників, займенників, тощо), лексикології (теми «Їжа», «Професії»), літератури (біографія та творчий шлях У.Шекспіра), країнознавства (щодо визначних місць та устрою Великобританії) тощо. Типи  завдань: правдивості або неправдивості стверджень, об’єднання  в пари, вибору правильної відповіді  тощо.

      Різноманітність завдань дала можливість оцінити рівень знань учнів, їх спроможність знайти правильну відповідь. Практика показує, що використання інформаційних технологій стає невід’ємною частиною освітнього процесу, що допомагає, мотивує та спонукає учнів до вивчення іноземної (в нашому випадку англійської) мови з використанням інноваційних технологій.

    Традиційно, учні з задоволенням приймають участь в тестуванні. Відрадно те, що участь беруть учні всіх курсів та напрямків навчання. Найбільш активними виявились учні груп за  професіями «Оператори комп’ютерного набору, секретар керівника (організації, підприємства, установи)», «Електрогазозварник, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», «Машиніст крана (кранівник)». 

Викладач англійської мови Аратова В.П.