zbcpto

sunnyleonesexvideo

ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я 2018 РОКУ

Спортивно-масовий захід «День здоров’я»

в Запорізькому будівельному центрі професійно-технічної освіти.

19 вересня 2018 року.

День фізичної культури та спорту в Україні учні Запорізького будівельного центру зустрічають великим спортивним святом. В якому приймають учні всіх груп, викладачі та майстри виробничого навчання, працівники навчального закладу.

В програмі заходу: спортивні змагання, «веселі старти», конкурс газет на тему «Моя професія та фізична культура», художня  самодіяльність тощо.

Учні змагалися з таких видів спорту: біг 60 м, стрибки в довжину з місця, підтягування на поперечині, стрибки на скакалці, комбінована естафета, перетягування канату, човниковий біг 4х9 м.

Найкращими бігунами були признані Смирнова Наташа (група № 1.16 – кухар, пекар) та Данильченко Євгеній (група № .17 – оператор ПК,  секретар керівника). Гарні результати в змаганнях з стрибків в довжину з місця показали Самуляк Раміла (група № 8.17 – оператор ПК,  секретар керівника) та Виноградов Володимир (група № 16.17 – маляр, штукатур). Завзято учні стрибали на скакалці і кращі з них: Шевченко Настя (група № 8.17 – оператор ПК,  секретар керівника) та Гірняк Данило (група № 5.18 - електрогазозварник). У чисто чоловічому виді: підтягуванні на поперечині кращим був Логвиненко Максим (Група № 18.16 - електромонтер). Найспритнішими в човниковому бігу стали Горлова Владислава (група № 7.18 - кранівник) та Рудаков Артем (група № 5.18 - електрогазозварник).

Всім учасникам змагань сподобалась комбінована естафета, яка об’єднала юнаків і дівчат в одній команді. Кращий результат судді зафіксували у команди Групи № 5.18 – електрогазозварники.

Навіть в перетягуванні канату приймали участь дівчата а найсильнішими також були зварники 2 курсу – група № 4.17

Другу половину спортивного свята заповнили Веселі старти. Дві команди учнів під керівництвом соціального педагога Дуда І.О. та майстра виробничого навчання Шахрайчук Л.І. веселили уболівальників та змагалися у швидкості, ловкості, бистроті.

Окрасою свята став «флешмоб», який виконали команди з своїми інструкторами.

Всі переможці отримали нагороди: грамоти, солодощі та хороший настрій.

Бажаємо всім здоров’я, натхнення та гарного відпочинку з фізичними вправами!