zbcpto

sunnyleonesexvideo

Покровський ярмарок

Ми вчимося бути!

 

Творчість - це двигун людського розвитку.

Не будь творчості, ми залишилися б первісними людьми.

Моя творчість приносить мені радість.

Ось тому мені хочеться поділитися майстерністю з вами.

Л.Толстой

 

            Сьогодні, мабуть, найважчим є пояснити учню, що професія повинна обиратись не тільки заради грошей. Професію треба любити та поважати. Її не треба соромитись, вона може бути багатогранною, головне побачити це і спрямувати в правильному напрямку свою роботу.

           7 жовтня 2017 року педагогічний та учнівський колектив ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» гідно та креативно презентували на Покровському ярмарку профілюючі професії «Штукатур» та «Маляр». До уваги організаторів та гостей ярмарку були представлені результати багаторічної співпраці навчального закладу з Хенкель Баутехник (Україна) – творчі роботи учнів, виконані з використанням сухих сумішей торгової марки Ceresit, під керівництвом старшого майстра центру Шаповалової З.Б.

          Відвідувачі ярмарку були приємно вражені тематикою та професійним рівнем творчих робіт, із великим зацікавленням роздивлялись елементи оздоблення інтер’єру (панно, декоративні тарілки), зразки матеріалів торгової марки Ceresit, брали участь у воркшопі з нанесення штукатурки, розпитувались щодо технологій виготовлення сувенірної продукції.

Педагогічний та учнівський колектив отримали справжнє задоволення від участі у Покровському ярмарку, певний досвід задля побудови стратегії професійного розвитку центру.

                     

 

                                                                                                                                07 жовтня 2017,

Згурська Т.В., заступник директора  з НВР

ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»