zbcpto

sunnyleonesexvideo

45 РОКІВ В СИСТЕМІ ПТО

 

45 років, відданих системі ПТО

26 грудня виповнюється 45 років трудового стажу, які директор ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно- технічної освіти» Міхєєв Андрій Андрійович віддав ситемі ПТО, вихованню, навчанню та професійний підготовці учнів. Свою трудову діяльність розпочав з грудня 1969 року майстром виробничого навчання в профтехучилищі № 7 м.Запоріжжя.

В цьому навчальному закладі, завдяки високому рівню професіоналізму Андрія Андрійовича, успішно складалася його кар’єра: від майстра виробничого навчання до директора училища. В листопаді 1998 року його було призначено директором ПТУ № 31. А в січні 2014 року Указом Президента України Міхєєву Андрію Андрійовичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України».

Ардрій Андрійович - це творчий, здібний керівник, умілий менеджер освіти, який працює і мислить по-сучасному, правильно прогнозує завдання завтрашнього дня.

 

Широке коло обов'язків лежить на плечах директора центру. Він повинен бути вмілим керівником навчального процесу, незаперечним авторитетом серед колег, добрим наставником для підростаючого покоління. Педагогічний колектив вітає директора з цією датою та бажає завжди приймати мудрі і справедливі рішення! Нехай вистачає сил, здоров'я, терпіння, нехай улюблена робота приносить тільки радість!